visit this site right here fake rolex More info about rolex replica, More about the author replica watches hop over to this site fake watches, look at these guys replica rolex why not find out more relojes replicas, supply fake rolex websites replica rolex, discover here repliki zegarków try these out replicas de relogios.

Новини про паркет, Паркетна дошка, Ламінат, Плінтус та фанеру

Отримати безкоштовну консультацію
 
 
 

Важливим завершальним моментом укладання будь-якого підлогового покриття є використання плінтуса. Слід поставитися до цього процесу з усією відповідальністю, адже від вибору такої, здавалося б, незначної деталі залежить загальний вигляд простору. Саме дерев'яний плінтус дає можливість «завершити» інтер'єр і з'єднати воєдино окремі елементи. Серед декількох видів плінтусів особливе місце займають вироби з масиву дерева.


Дерев'яний плінтус вважається дорогим задоволенням, однак, і найбільш довговічним, практичним, надійним і красивим. Він являє собою планку з деревини цінних порід, що прикриває стики між покриттям підлоги і стінами приміщення. Якщо говорити про переваги подібних виробів, слід згадати тривалий термін експлуатації, екологічну складову, розкішний зовнішній вигляд, можливість реставрації в разі необхідності. До недоліків дерев'яних плінтусів фахівці відносять високу вартість виробів (порівняно з більш доступними в матеріальному плані аналогами, необхідність монтажу на практично ідеально рівній поверхні.

Найчастіше дерев'яним плінтусам віддають перевагу в приміщеннях, виконаних у дусі класицизму, бароко, тобто в тих інтер'єрах, де апріорі передбачається наявність розкішних дерев'яних підлог. Дерев'яні плінтуси можуть бути виготовлені з деревини таких порід, як бук, ясен, горіх, дуб, клен, вільха, палісандр, мербау, тик. Найпопулярнішим є, звичайно ж, плінтус дубовий, ясеневий, сосновий, буковий. Вони стабільні, міцні і легко піддаються обробці і тонуванню.

Плінтус з дерева цінних порід (дуб, ясен, бук та ін.) - це надійно, практично і довговічно. Магазин Салон Паркету пропонує придбати даний вид плінтусів за найкращими цінами. Вибирайте профілі по фото з нашого каталогу, замовляйте потрібні параметри і породу дерева. Ми знаходимося у Львові.

Купити плінтус Львів
Ми виготовляємо дерев'яний плінтус з дуба, ясена, бука, сосни різного профілю і виробляємо тонування його в будь-який колір (включаючи RAL і NCS) і під будь-яку екзотичну породу дерева. Купити дерев'яний плінтус в магазині Салон Паркету можна за доступною ціною. Задовольніть свій вимогливий смак. Здійснюємо підбір кольору під зразок і, навіть, зі слів.

Плінтус дерев'яний розмір
Наш плінтус з дерева має наступні можливі розміри:

висота: 45 -220 мм
товщина: 10-25 мм
довжина: 1500-2200 мм

Купити плінтус з дуба
Купити плінтус з дуба, значить зробити правильний вибір. Це міцний, надійний і довговічний продукт. Він, безсумнівно, прослужить довше аналогів, забезпечуючи гарний зовнішній вигляд і підтримуючи затишок. Замовляючи дубовий плінтус в магазині Салон Паркету (Львів), неважливо, з фарбуванням або без обробки, ви економите свої гроші, час і нерви!

Плінтус ясеневий
Ясен за структурою дуже схожий на дуб, тому в певному тонуванні ці дві породи можна не відрізнити візуально. Ясен трохи твердіший, а дуб трохи стабільніший.
Замовляючи дерев’яний плінтус з ясена ви економите, так як він трохи дешевше дуба.
Купуйте плінтус дерев’яний ясеневий за вигідною ціною з фарбуванням або без обробки.

Плінтус дерев’яний ціна, як визначається
Наша компанія пропонує своїм клієнтам вибір не тільки з дерев’яних плінтусів. Плюс до всього – можливість фарбування і тонування дерев’яного плінтуса за бажанням замовника. Наші фахівці допоможуть вам здійснити грамотний підбір необхідного відтінку вироби. Звертаючись в компанію "Салон Паркету", Ви отримуєте можливість висококваліфікованої консультації і подальшого підбору плінтусів. Ми гарантуємо якість нашої продукції і тривалий термін її експлуатації. Дерев’яні плінтуси від компанії «Салон Паркету» - це запорука гармонійно оформленого простору, надійність і довговічність у використанні.

Плінтус сосновий Плінтус БукПлінтус ЯсенПлінтус Дубовий фото

best clone rolex datejust rolex calibre 2836 2813 mens 116233cdo 12mm automatic beautiful, practical, good quality.twfactoryrolex for sale in usa can be adored by simply most successful men and women.