visit this site right here fake rolex More info about rolex replica, More about the author replica watches hop over to this site fake watches, look at these guys replica rolex why not find out more relojes replicas, supply fake rolex websites replica rolex, discover here repliki zegarków try these out replicas de relogios.

Новини про паркет, Паркетна дошка, Ламінат, Плінтус та фанеру

Отримати безкоштовну консультацію
 
 
 

Primer G - ґрунтовка на основі синтетичних смол у водній дисперсії з дуже низьким вмістом летких органічних речовин, яка після нанесення проникає в поверхневий шар основи і, висихаючи, робить цей шар щільним і еластичним. Закріплений таким чином поверхневий шар частково захищає пористі основи від проникнення вологи і підвищує міцність зчеплення з основою фарби, клею для плитки та будівельних розчинів для штукатурки. Primer G, нанесений на гіпсовмісткі поверхні, запобігає від хімічних реакцій між сульфатами гіпсу та цементу алюмінату, які в присутності вологи ведуть до утворення еттрінгіта, що викликає відпадіння керамічної плитки від гіпсовмістких основ.

При використанні в якості ґрунтовки під шпалери Primer G скорочує витрату клею і значно полегшує видалення шпалер при наступних ремонтах. При нанесенні під гіпсовий торкрет штукатурки Primer G запобігає надмірно швидкому поглинанню вологи основою, завдяки чому подовжується час загладжування й запобігає утворення тріщин через усадку. При використанні в якості ґрунтовки під самовирівнюючі суміші, Primer G зменшує кількість повітряних бульбашок і запобігає занадто швидкому схоплюванню. Primer G не горючий і тому може бути використаний навіть в закритих не вентильованих приміщеннях без будь-яких запобіжних заходів.

Призначення:

  • Обробка гіпсових основ перед укладанням керамічної плитки;
  • Застосування в якості сполучного шару для торкрету штукатурок на гіпсовій основі;
  • Для поліпшення адгезії шару шпаклівки до цементних, ангідридних, асфальтових, керамічних і мармурових поверхонь;
  • Для забезпечення однорідного поглинання на цементних і гіпсових поверхнях.


Приклади використання:

  • Підготовка цементних поверхонь, що згладжуються за допомогою самовирівнювальних і тиксотропних шпаклівок;
  • Для нанесення між послідовними шарами шпаклівки після повного висихання попереднього шару;
  • Поверх гіпсової штукатурки перед нанесенням гіпсових матеріалів;
  • Поверх ангідридних поверхонь перед нанесенням матеріалів на цементній основі;
  • Поверх цементної штукатурки перед нанесенням матеріалів на гіпсовій основі;
  • Поверх гіпсових стінових покриттів перед нанесенням клею для шпалер;
  • Обробка стінових покриттів з гіпсу, ДСП, азбестоцементу, пінобетону, вапняної штукатурки та ін. перед обклеюванням шпалерами або фарбуванням.

Інструкція по застосуванню:
Підготовка основи. Основа повинна бути чистою, сухою, очищеною від масел, жиру, слідів розчину, залишків фарби та інших частинок, які неміцно тримаються . Завжди дотримуйтеся рекомендацій виробника гіпсової штукатурки, особливо щодо вологості, товщини шару і рівня обробки поверхні основи. Подряпини і тріщини на бетонних поверхнях повинні бути закладені. Ангідридні поверхні потрібно попередньо обробити.

 

Рекомендації:
Primer G не придатний для повної гідроізоляції гіпсових основ, хоча він значно зменшує їх пористість і поглинаючу здатність;
не використовуйте Primer G для ґрунтовки магнезитових поверхонь;
не використовуйте Primer G для основ, через які може проникнути волога знизу;
не наносите Primer G на основу в таких кількостях, щоб він утворював видиму поверхневу плівку; якщо це все ж відбувається, розбавте його водою настільки, щоб він добре поглинався основою.

ГРУНТ ДО БЕТОНУ PRIMER G 10Л Фото ГРУНТ ДО БЕТОНУ PRIMER G 10Л