visit this site right here fake rolex More info about rolex replica, More about the author replica watches hop over to this site fake watches, look at these guys replica rolex why not find out more relojes replicas, supply fake rolex websites replica rolex, discover here repliki zegarków try these out replicas de relogios.

Новини про паркет, Паркетна дошка, Ламінат, Плінтус та фанеру

Отримати безкоштовну консультацію
 
 
 

Після того як ми обрали паркет, необхідно визначитись із клеєм, який будемо використовувати для покладки. Дуже важливо підійти до даного вибору із усією відповідальністю, тому що від цього залежить тривалість максимальної експулатації. Правильно вибраний клей дає гарантію якості на сотню років. 

Отже, з чого варто почати? 

Є декілька основних видів клею, які ми зараз детально розглянемо. 

Перший, це диспресійний - найбільш екологічний та безпечний для здоров'я людини. Отримав він свою назву через реакцію диспресії, яка виникає при використанні даного типу. Диспресійний клей як правило у своєму складі містить воду, через те при випаровувані він є безпечним. Однак, тут також слід бути обережним, якщо обрати клей з великим вмістом води, він, відповідно, буде і дешевший в ціні, то не виключено варіант деформації підлоги. Особливо це помітно у таких породах, як: бук, ясень, а також фруктові дерева. 

Але, якщо у вас дубовий паркет, то не варто хвилюватись, так як дана порода є стійкою до вологи. 

Другий, це так званний клей з використання розчинника. Він є найбільш поширенним при роботі із дерев"яною підлогою. Навідміну від диспресійного він не містить води, та є більш цупким, відповідно міцніше тримає паркет. Також вагомим плюсом є те, що він підходть для будь-яких порід дерева. Однак, є один нюанс про який варто згадати, це те, що при використанні клею на основі каучуку слід бути дуже обережним, тому що він є легкозаймистою речовиною. 

Третій, це найбільш міцний двохкомпонентний реактивний клей. Основну надійність цього клею забезпечує затверджувач, який потрібно додавати, утворюючи суміш. В ньому немає води, і повне затвердіння настає через 2 доби. Такий тип клею можна використовувати, як на дереві так і на фанері, чи бетоні. 

Може використовуватись для всіх порід дерева, та для будь-якої довжини. Дошку, покриту лаком, рекомендується наносити тільки даним видом клею. Незважаючи, на свою високу вартість, та токсичність клей залишається популярним та використовуваним. Наносити рекомендовано використовуючи распіратори, або інший захист дихальних шляхів.

Пам'ятайте, що вибір клею напряму пов'язаний із якістю вашої підлоги.