visit this site right here fake rolex More info about rolex replica, More about the author replica watches hop over to this site fake watches, look at these guys replica rolex why not find out more relojes replicas, supply fake rolex websites replica rolex, discover here repliki zegarków try these out replicas de relogios.

Новини про паркет, Паркетна дошка, Ламінат, Плінтус та фанеру

Отримати безкоштовну консультацію
 
 
 

Галузь застосування:
Клей ANSERCOLL особливо хороший для приклеювання паркету, який реагує на вологість (бук, береза, граб, ясен і т.п.). А також для приклеювання традиційного паркету, паркетної мозаїки, паркету з екзотичного дерева на будь-яку мінеральну основу (цемент, дерево і т. д.), або фанеру.

 

Склад:
ANSERCOLL, виготовлений на основі модифікованого бутодіоново-стеаринового каучуку з добавкою каніфолі і екологічних розчинників.

 

Спосіб застосування:
Клей не порушує структури і забарвлення дерева. Дерево для склеювання не повинно бути пересушеним. Оптимальна вологість 10 -12%. Дерево повинно зберігатися в приміщенні, в якому буде укладено близько 4-х тижнів. Основа повинна бути чистою, знежиреною, сухою і рівною.

Клей перед нанесенням слід ретельно перемішати і нанести на основу за допомогою зубчастого шпателя за 10 – 15 хвилин до укладання паркету. Паркет прикласти, легко перемістити, а потім сильно дотиснути до основи. Клей, що виступив в пазах, видалити чистою ганчіркою.
Наступні роботи (шпаклівка і лакування) можна виконувати не раніше ніж через 36 годин після приклеювання.

 

Попередження!
Перед приклеюванням неперевірених матеріалів, зробити пробне приклеювання на виділеній полігонній ділянці. Роботи проводити при хорошій вентиляції. Приміщення готове до експлуатації після видалення характерного запаху.

 Норма витрати:
Розхід від 1.0 до 1.5 кг на м² в залежності від основи.Клей Ansercoll

 

Зберігання:
Клей зберігати в щільно закритих упаковках далеко від вогню.

 

Упаковка:
Бляшані банки по 1.1 кг-5.5 кг. - 13.5 кг-23 кг

 

Особливості та переваги клею Ansercoll 5-10-15-20

    Універсальний клей Ansercoll 5-10-15-20 стане відмінним вибором будівельників, оздоблювачів, мебльовиків, а також майстрів, які працюють з деревом. Цей каучуковий клей відмінно зарекомендував себе при фіксації паркету, фанери та інших матеріалів на мінеральні основи. Для традиційного дерев'яного настилу або мозаїки на цемент — він ідеальний.

Його застосовують також для приклеювання на будь-які поверхні:

  • Тканина;
  • Дерев'яних стельових плит;
  • Коркових покриттів;
  • Бамбукових шпалер;
  • І багатьох інших матеріалів.


Свою популярність він заслужив, завдяки високій якості, не токсичності і майже повної відсутності запаху (відмічено незначний вміст ароматичних вуглеводнів, які є причиною гострих запахів), невисокої вартості. Доступні ціни на даний склад в порівнянні з аналогами дозволяють зробити будь-які роботи з ним рентабельними.

Клей Ansercoll 5-10-15-20 польського виробника отримав золоту медаль на Еврика, 46-й Всесвітній виставці винаходів, яка щорічно проводиться в Брюсселі.